Clear Skin Premium Kit

€ 69,90

Beconfident® Clear Skin Premium Kit is een volledig systeem met alles wat je nodig hebt om je acne symptomen te verminderen in 2 eenvoudige stappen.

Prepare bevat lactoperoxidase, een uniek colostrum dat acne bacteria aanvecht met minimale irritatie voor de huid. De producten zijn zacht maar bevatten desalniettemin de nodige ingrediënten om de symptomen van Acne te verminderen, terwijl ze de huid op lange termijn versterken en zo de kans op nieuwe uitbarsteingen voorkomen.

Dagelijks gebruik van Reduce zal je huid versterken zodat nieuwe acne minder kans krijgt en toekomstige problemen gelimiteerd worden. Reduce heeft de belangrijke taak je huid veerkrachtiger te maken.

Acne werkt het best in elke fase met de optimale hoeveelheid actieve ingrediënten, daarom bevat deze kit 2 vaccuüm flessen. Voor de start van de behandeling is er Acne Prepare en Acne Reduce voor een langdurig resultaat. De additionele Acne Spot On Pen is ideaal voor een directe applicatie wanneer je onderweg bent en je vervelende puntjes wil aanpakken. Deze kan zo vaak als gewenst aangebracht worden.

Je wordt doorheen de behandeling geholopen door een geprinte handleiding en een revolutionaire mobiele applicatie. Dit is de eerste stap naar de perfecte huid. Begin vandaag nog!Productpresentatie in het EngelsBe the first to review this product

Reviews

Schrijf een recensie

Je recenseert Clear Skin Premium Kit

E-commerce and design by: Crealevant