Vragen en antwoorden over Tanden Bleken

Waarom kiest u voor tanden bleken met Beconfident?

BWij zijn een Europese leverancier van tanden bleken en mondverzorgingsproducten en wij importeren onze producten rechtstreeks uit de USA. Wij garanderen dat onze producten van een superieure kwaliteit zijn en wij sluiten geen compromissen op het gebied van kwaliteitsnormen. Onze extreem zware productie -en leveranciers testen en onze hoge kwaliteitscontrole zorgen ervoor dat wij u verwachtingen kunnen blijven overtreffen en dat wij producten op de markt brengen die wel echt werken. Beconfident producten worden niet getest op dieren!

Zijn Beconfident producten veilig?

Ja! Alle BeconfiDent producten zijn 100% veilig. Onze producten worden in de USA al ruim 20 jaar gebruikt en in de EU gingen reeds 50.000 klanten u voor! Wij stellen extreem hoge eisen aan al onze toeleveranciers en daarom kunnen wij met een gerust hart zeggen dat al onze producten van een hoogwaardige topkwaliteit zijn. BeconfiDent is ook verkrijgbaar bij bij diverse tandheelkundige klinieken die zeer hoge eisen stellen aan veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Alle producten zijn goedgekeurd door de FDA welke een van de meest strengste test organisaties ter wereld is.

Waarom werken Beconfident producten wel?

YOnze producten worden ontwikkeld door Dr. Martin Giniger in de USA. Dr. Giniger is een van werelds meest erkende en gerespecteerde specialisten op het gebied van tanden bleken en mondverzorgingsproducten. De bedrijven waarvoor hij heeft gewerkt of werkt zijn onder andere Colgate, Procter & Gamble (Oral-B) en BriteSmile.

Waarom verkleuring van mijn tanden?

Verkleuring wordt veroorzaakt door medicijnen, roken, eten, drinken en door natuurlijke veroudering.

Welke sterktes verkoopt u?

Beconfident biedt een unieke en gepatenteerde bleekgel aan op basis van 32% Sodium Bicarbonate en een Dual Foam op basis van 100% natuurlijke ingrediënten.

Krijg ik wittere tanden?

Ja, met BeconfiDent krijgt u 100% zeker wittere tanden! Onze producten zijn van dezelfde hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan dezelfde hoogstaande eisen als die van uw tandarts of een dure kliniek. Hiernaast weten wij met inmiddels meer dan 50.000 tevreden klanten in Europa dat BeconfiDent producten echt werken en mede daarom werken wij ook met een Niet goed, geld terug Garantie.

Ik heb gehoord dat mijn tanden en tandvlees kunnen beschadigen?

Met Beconfident producten beschadigen uw tanden en tandenvlees absoluut niet! Meer dan 50.000 tevreden klanten in de EU gingen u reeds voor en kunnen bevestigen dat onze producten voldoen aan de hoogste veiligheid -en kwaliteitsnormen. Onze producten zijn 100% veilig! Wij leveren ook aan tandartsen, klinieken en spa’s, welke extreem hoge eisen stellen aan veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij worden nooit de goedkoopste leverancier van tanden bleken en mondverzorgingsproducten maar hierdoor garanderen wij wel 100% veilige producten die ook echt werken!

Hoe krijg ik wittere tanden zonder dat mijn glazuur beschadigt?

Tanden bleken met Beconfident werkt op exact dezelfde manier als bij een tandarts of kliniek. Het is dezelfde procedure met dezelfde werkzame stoffen in een gel. Onze unieke en gepatenteerde bleekgel op basis van Sodium Bicarbonate bevat een natuurlijke soda en een eigen mix van natuurlijke en plantaardige enzymen met een neutrale pH-waarde die de tanden witter maakt zonder de schadelijke Peroxide en zonder bijwerkingen. De bleekgel zorgt ervoor dat uw tanden weer hun natuurlijk witte kleur krijgen en dat u glazuur niet beschadigt. Het heeft een pH-waarde van 6.5, die bijna identiek is aan de natuurlijke pH-waarde in de mondholte van ongeveer 7. Als voorbeeld, frisdranken hebben pH-waarde van 2.9.

Hoe lang moet ik mijn tanden behandelen?

Een behandeling met een BeconfiDent Start Kit duurt 15 minuten per keer. Deze behandeling kunt u tot 10 x herhalen. De meeste mensen zien al resultaat na een paar behandelingen. Een behandeling met de BeconfiDent Dual Foam duurt 21 dagen die u 2 x per dag aanbrengt met uw tandenborstel en ter vervanging van uw huidige tandpasta. Het aantal behandelingen is per persoon verschillend en geheel afhankelijk van de staat waarin uw tanden zich voor de behandeling bevinden.

WAT ZIJN DE INGREDIENTEN?

Beconfident Whitening Gel

Organic Vegetable Glycerin (Kosher, USP), Organic Natural Baking Soda (Kosher, USP), Potassium Nitrate, Organic Kosher Gluten-Free Flavour Extracts, Natural Xylitol, Carbomer 940, Sorbitol, Trolamine, Aloe Leaf Juice, Pomegranate Seed Extract, Chamomile Flower Extract, Sodium Fluoride.

Beconfident Dual Foam Toothpaste (Cleaning):

Water (Aqua), Alcohol, Glycerin, Poloxamer 188, Polysorbate 20, Flavour (Aroma), Sodium Saccharin, Sucralose, Caffeine, Potassium Acesulfame, Sodium Lauryl Sulfate, Poloxamer 407, Menthol, Sodium Citrate, Sodium Benzoate.

Beconfident Dual Foam Toothpaste (Whitening):

Aqua, alcohol, menta piperita oil, sodium lauryl sulfate, sodium, saccharin, sucralose, poloxamer 407, sodium coco-sulfate, disodium EDTA, sodium citrate, potassium hydroxide, limonene, linalool.

Have Beconfident products been tested on animals?

No, Beconfident products are not tested on animals. Beconfident is a caring organisation and don't believe in testing Beconfidents teeth whitening and oral care products on animals, thus adhering to 'The Cosmetic Products (Safety) Regulations 2008' on the Restrictions on animal testing.

Vragen en antwoorden over Acne

Over Acne

Algemeen is Acne omschreven als een proces in vier stappen alvorens wat je als acne zou beschrijven zichtbaar wordt; zijnde witte puntjes, een zwart kopje of een rode bobbel.

 • Natuurlijke of verhoogde productie van olie of sebum..
 • Verstopte poriën door dode huidcellen en olie.
 • Het aantal bacteriën neemt toe in de verstopte poriën..
 • De reactie van ons natuurlijk imuun systeem veroorzaakt roodheid en ontsteking

Het is goed om weten dat veel mensen aan een vorm van Acne lijden; U bent niet alleen. 15 tot 20 procent van alle tieners ervaren milde tot zware acne. 30% van de tieners ervaart, op een punt in hun leven, acne die behandeling vereist. Ance kan ook later in je leven voorvallen; maar niet met dezelfde frequentie.

Bij gebruik van onze Acne producten en de Acne app zullen we over volgende types en stadia van acne spreken.

 • Withoofd: kleine witte puistjes
 • Zwarthoofd: kleine zwarte puntjes
 • Papulen: rode puistjes
 • Puisten: rode puistjes die geelachtig zijn in het midden

Krijg je Acne door te weinig hygiëne?

Neen, je krijgt geen acne door te weinig hygiëne, maar dat kan het verstoppen van poriën wel verergeren. Daarom raden we aan je gezicht dagelijks tot twee maal te reinigen met milde zeep en lauw water. Indien je je gezich te vaak wast kan het uitdrofgen, wat niet goed is. .

Er zijn bepaalde types vuil die een erg negatieve impact kunnen hebben zoals motorolie.

Kun je acne genezen?

Neen, er zijn geen manieren om acne volledig te genezen daar het afhankelijk is van je hormonen. Alle acne behandelingen dienen om de symptomen van acne te verminderen. Bij de meesten verdwijnen de symptomen na de pubertijd.

Kunnen je voedingsgewoonten acne beïnvloeden?

Er is geen wetenschappelijk betrouwbaar bewijs dat aantoont dat een regelmatig dieet een impact heeft op acne. Echter is het wel belangrijk een evenwichtig dieet te volgen om je goed te voelen. Wanneer je merkt dat je huid er beter uitziet wanneer je iets schrapt uit je dieet, kan dit reeds een (gedeeltelijke) oplossing bieden voor je probleem.

Kan aan sport doen je acne beïnvloeden?

Sporten heeft geen negatief effect op acne. Een gemiddelde sportiviteit wordt als positief aanzien en aangeraden. Maar, Chloor in zwembaden kan de kwaliteit van je huid negatief beïnvloeden en verhoogt het risico op een acne probleem. Het chloor op zich kan ook een invloed hebben op de ontwikkeling van acne, daarom raden wij aan goed te douchen na het zwemmen.

Kan zonnebaden acne beïnvloeden?

Acne is op zich niet beïnvloedt door blootstelling aan de zon, maar je huid kan beschadigd raken wat tot een verzwakking van de kwaliteit en gezondheid kan leiden.

Kan het uitduwen acne beïnvloeden?

Neen, acne is niet besmettelijk. Maar we raden toch aan het uitduwen te vermijden daar de kans bestaat dat je vingers niet volledig proper zijn en derhalve bacteriën op je huid kunnen achterlaten.

Wat wordt gezien als bijdragend tot acne?

 • Geneesmiddelen
 • Cosmeticaproducten (gebaseerd op olie)
 • "Mechanische" factoren (het uitduwen van acne met je vingers of strakke gelaatsmaskers)
 • Hormonale invloeden (vb Anabole steroïden tijdens de puberteit)
 • Chemicaliën (vb bijtende oliën, teer, chloor producten)/li>

Acne en make-up

Er zijn twee dingen die je in overweging moet nemen. Ten eerste moet je steeds je make-up afwassen alvorens acne producten te gebruiken. Ten tweede is het best cosmeticaproducten op oliebasis te vermijden.

Acne behandeling in het algemeen

Het is belangrijk te herinneren dat je acne niet kan genezen. Acne behandelingen bestaan om het risico van acne uitbraken te verminderen.

Of je je acne moet behandelen of niet is je eigen keuze. Indien je het gevoel hebt dat acne je leven negatief beïnvloedt, kun je de symptomen verminderen dankzij een behandeling. Onthoud dat een acne behandeling gebruik maakt van verschillende producten en methoden om het risico op uitbarstingen te verminderen. Acne kan littekens veroorzaken. Deze littekens zijn vaak moeilijk weg te werken, dusdanig kan een acne behandeling gezien worden als een manier om deze littekens te voorkomen. Zelfs een milde acne kan leiden tot littekens en wordt best reeds in een vroeg stadium behandeld.

Het is steeds aangeraden te luisteren naar vrienden, over hoe zij omgaan met hun acne, alsook wat experten te vertellen hebben. We raden het experimetneren met dergelijke producten en methoden die geen positieve effecten bewezen hebben ten stelligste af; daar deze meer problemen kunnen veroorzaken dan nu reeds het geval is.

E-commerce and design by: Crealevant