Gebitsbeschermer voor 's nachts en ontworpen door een detale specialist

  • Geen koken vereist voor het passen
  • Zelf aanpasbaar
  • Past iedereen
  • Voorkomt knarsen en klemmen
  • Vrij van BPA en Latex
Koop nu!

Klassieke gebitsbeschermers behoeven kokend water en bijten in heet plastiek om de vorm aan te passen. Die van Beconfident niet.

Beconfident's technologie liet toe een aanpasbaar nacht bitje te ontwikkelen. Het product bestaat uit 2 plaatjes die comfortabel tussen de bovenste en onderste kiezen passen om de natuurlijke vrije ruimte te creeën.

De plaatjes kunnen in 4 posities geplaatst worden, dit maakt het bitje makkelijk aanpasbaar. Beweeg de plaatjes naar voor om te verkleinen en naar achter om te vergroten; ze kunnen ook draaien om de natuurlijke hoek van je gebit te volgen.
Beconfident maakt exclusief gebruik van een flexibele, hitte gevoelige band die gepositioneerd is tussen je onderlip, tanden en tandvlees. Deze gebruikt je lichaamstemperatuur om zich snel aan te passen aan jouw unieke anatomie. De gebitsbeschermer maakt gebruik van de normale druk tussen je lippen, kaak en tong om op zijn plaats te blijven; hij klemt zich niet vast aan je tanden en heeft deze niet nodig om op zijn plaats te blijven.

We zijn er van overtuigd dat je beter zal slapen en zo met een fris gevoel, zonder hoofdpijn en met meer energie, zal opstaan.

Hans Berglund - DDS
Tandarts en bestuurslid, Dr. Hans Berglund

Opstaan zonder hardnekkige hoofdpijn is een goed gevoel voor zij die knarsen.

De beschermer zorgt ervoor dat je veilig en aangenaam slaapt, ook beschermt hij het email van je tanden tegen de schadelijke gevolgen en de pijn die kan ontstaan in je nek en kaak wanneer de tanden op elkaar geklemd worden. De beschermer kan aangepast worden voor elk individu en vergt geen tandartsbezoek, dit is iets wat dit product zo uniek maakt. Al onze gebitsbeschermers zijn CE gekeurd. Nu is het jouw beurt om fris op te staan

Gebitsbeschermer

Koop hieronder onze gebitsbeschermers
ow

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina

E-commerce and design by: Crealevant