Multifunctional Whitening Tandpasta Sensitive + Mint

Herstel en versterk gevoelige tanden en tandvlees. Bevat 3% Hydroxyapatiet. Biedt schone, zichtbaar wittere tanden, verfrist de adem en beschermt tegen tandplak en cariës.

€ 4,50

Wat is multifunctionele whitening tandpasta?


Beconfident bracht 2 jaar door met toonaangevende tandartsen om de meest complete tandpasta op de markt te produceren. We wilden een complete tandpasta die je het hele jaar door kunt gebruiken, dag in dag uit. Het moet beschermen tegen cariës en tandplak, het tandvlees versterken, vlekken verwijderen en tanden witter maken. We weten dat de samenleving van vandaag stressvol kan zijn en daarom willen we de twee minuten 's morgens en' s avonds een tijd voor jezelf maken om te ontspannen en na te denken. We hebben 4 smaken gemaakt zodat er voor elke gelegenheid een smaak is, evenals een "gevoelige" variant als je voelt dat tanden en tandvlees extra gevoelig worden.

Klinisch bewezen werkzaamheid


Beconfident multifunctionele tandpasta heeft een studie ondergaan met als belangrijkste doel de veiligheid en effectiviteit ervan te testen. Deze nieuwe tandpasta bevat een mengsel van fluor, kaliumnitraat, calciumfosfaat, zink, koolstof en calciumperoxide om de gebruiker de best mogelijke mondverzorging te geven. Bovendien bevat het witte actieve kool die dezelfde voordelen heeft als de populaire zwarte houtskool, maar zonder dat de tandpasta en gootsteen volledig zwart worden. Het doel was om de veiligheid en werkzaamheid van het product in een klinische proef van 4 weken te testen en om feedback over het product te krijgen. Het onderzoek werd uitgevoerd in overeenstemming met de richtlijnen voor goede klinische praktijken en de ADA-richtlijnen voor het testen van tandpasta en producten voor het bleken van tanden.De klinische studie toont:


1st Tanden worden 2 tinten witter in 14 dagen en tot 4 tinten in 28 dagen bij 2x poetsen


2nd Frisse adem tot 8 uur, wat aanzienlijk beter is dan de marktleider.


> 3e Bewezen veilig voor email met een zeer lage ADH-waarde (relatieve dentineschuring) in vergelijking met andere tandpasta's


4 Veroorzaakt geen irritatie van het tandvlees of kiespijn / gevoeligheid


5 Maak tanden witter dan de toonaangevende whitening tandpasta met peroxide (Colgate Optic White)>


6 21 van de 25 onderwerpen zagen resultaten binnen een week


7 Beconfident Multifunctionele whitening tandpasta maakt tanden witter 60% beter dan marktleidende "whitening" peroxide bevattende tandpasta na 28 dagen gebruik


achtste Enquêtes na gebruik tonen aan dat gebruikers zeer tevreden waren met de resultaten en zouden aanbevelen aan een vriend te kopen.
  • Sulfaatvrij

  • Vrij van parabenen

  • veganistisch
  • Wreedheid gratis

  • 98% natuurlijk

  • Kan worden gebruikt met elektrische of handmatige tandenborstels

Be the first to review this product

Reviews

Schrijf een recensie

Je recenseert Multifunctional Whitening Tandpasta Sensitive + Mint

E-commerce and design by: Crealevant